Etsiskelin vähän tapettitarjontaa, mutta ei oikein löytynyt mitään tosi kivaa. Varmasti niitä löytyis paremmin kun lähtis kauppaan katsomaan.

Tapetteja ei uuteen kotiin varmastikaan paljoa tule, mutta johonkin tehosteseiniksi. Maalin sävyjä on monesti niiiin hankala löytää oikeanlaista, että hyvännäköinen tapetti voi olla silloin parempi.

Kodinhoitohuoneeseen voisin laittaa yhdelle seinälle tapetin. Riippuu nyt vähän kuinka kalusteet sijoittuvat.

Yläkerran aulaan voisi laittaa jonkun tapettiseinän.

Mieluisinta olisi teettää valokuvista tapetti. Tosi ihana olisi välitilaan keittiöön tai vaikkapa valokuvasta teettää kylppärin laattoihin kuva.

Tikkurilasta löytyy maaleista hienoja efektejä, maali mikä hohtaa,  maali mikä näyttää aivan laastilta jne. Sellaista haluaisin wc:n seinään ja meidän makuuhuoneeseen.

Johonkin makuuhuoneeseen tulee yksi seinä liitutaulumaalilla mustaksi tai vihreäksi. Jos on liian synkkä, maalataan pienempi alue.

Tyttöjen huoneeseen haluaisin maalata puun seinälle tai tapetoida. Oksien kohdalle sitten seinäkoukkuja kiinni, mihin saa tytöt ripustaa mitä haluavatkaan.

 

Vuosi 2009                     61860                                                                Belle Rose tapetti pallot 115742               Belle Rose tapetti pallot 115744