Kodinrakentaminen on edennyt niin, että takana on jo aloituskokous. Kotona ovat kasvaneet paperipinot, talon hinta nousee ja nousee tilattavien tavaroiden myötä, ajatuksetkin talon suunnittelusta ja sisustamisesta on jo niin täynnä, että nyt tarvii olla niistä irti.  Meille kuuluu kaiken tavaran hankkiminen kun ei talopakettia tule. Erilaista netin myötä nykyään kilpailutus ja tilaamiset. Vielä ei tarvi käydä paikanpäällä rautakaupoissa, sinne taatusti ehtii myöhemmin.

Kotiäidin ihania etuuksia on kuunnella lasten leikit. Antaa lasten leikeille tilaa, vaikka ahdasta meillä onkin. Monesti otan kynän ja kirjoitan äkkiä talteen heidän leikkejään. Miten rikasta elämää. Nyt he ovat aitoja leikkimään, ovat mestareita.

 "Ruoanlaiton tärkein ainesosa on se, että rakastaa niitä,  joille kokkaa."

Ei tarvi hyvä ruoka olla niin ihmeellinen kuin kuuma keitto tuoreen ruisleivän kera. Koko perhe yhdessä syömässä. Minä jos teen hampurilaisia, ostan kaupan pihvejä, mutta mieheni tekee kunnon herkut paistaessaan hyvät pihvit.

Lapsetkin rakentavat kotia. Löysin kirjakaupasta tarroilla tehtävän sisustusvihon. Mieluinen kaikille.

Minä olen todellinen "makianperso"

Aamukahvi. Lasten herättyä vähän nopeammalla tahdilla. Joskus ennen lasten heräämistä hiljaisuudessa pitempään, syventyen selaamista enemmän lehteen.

Ovi auki makuuhuoneeseen, missä sitten pienin herää, nousee, näkee äitin, hymyilee ja köpöttelee luokseni syliin. Voiko olla ihanempaa aamua.