Otin muutamia kuvia sisustusvihkostani, johon olen kerännyt mieleisiäni.Kuvat voivat olla senvuoksi huonoja. Minulla on nyt jo toinen sisustusvihko menossa, vanhempaan kun vertaan, huomaan että on se maku vähän muuttunut, ainakin hieman. Pois liiemmat romantiikat, rönsyilyt. Ei se sisustusmaku silti mikään tietyntyylinen tai tarkka ole, se on vaan minua ja meitä yhdessä.

Meidän nykyiset huonekalut ovat osa sellaisia, että kun me menimme naimisiin, pitihän olla ruokapöytä. No, sisaruksilta ostettiin pois. Sen kummemmin miettimättä, ja muitakin tällaisia on. Sitten on sellaisia huonekaluja, että on puhuttu, että saa luvan olla siihen saakka kun rakennetaan se oma talo. :)   Kaikkia tällaisia hyviä syitä ostella uusia ihanuuksia. :)

 

Retrosta en tykännyt sisustuksessa vielä pari vuotta taaksepäin. Nyt tykkään. Mutta pitää pitää varani ettei uusi talomme sisällä sitä liikaa. Siitä on paljon puhetta että kun rakennetaan uusi talo, mitä viedään mukana, mitä uusitaan. Toiset heivaa kaiken vanhan pois. Ja ostavat kaiken uuden tilalle. Ihailenko sellaista, kerkeäähän nauttia monenlaisesta tyylistä ja onko se osoitus siitä ihmisestä että eipä ole ainakaan yhtään materialistinen kun ei ole kiintynyt tavaroihin.. En, en osaisi tehdä niin, sisustuksessa on oltava henki mukana. Ja sen luomiseen kuuluu ne ihmiset siinä talossa, niiden eletty elämä myös. Materialistista on myös se, että uusimisen vuoksi pitää ostaa uutta, ja etenkin niitä uusia mitä jokaisen kodissa meinaa olla. En toisaalta ihmettele miksi ihmiset kiintyy johonkin designtuotteeseen. Kun katsoo monia blogeja, niissähän vilisee designtuotteet. Jos ei ihmisillä vielä ole, on ainakin haaveissa. Viimeks kun luin Pirkkaa vai oliko se Yhteishyvää, niissäkin mainostettiin näitä samoja hittituotteita sisustukseen, vaikka luulin että nämä ihan tavallisen kansan lehdet näyttäis muutakin kuin lokkeja, stringejä, eamesin tuoleja.

No kukin sisustakoon mielensä mukaan, kukin kukkaron tai minkä mukaan lie. On mukava ja tosi mielenkiintoista nähdä erilaisia koteja. Nähdä samalla niissä  ihmisten luonnetta. On huippukauniita koteja, monella lailla, ja siltikään itse ei haluais sellaisessa asua. Oma koti on aina kullan kallis.

 

Tässä kuvassa on mukavannäköistä, kaikin puolin. Tuollaiset porraskaiteetkin haluaisin mutta valkoisena

Ruokapöydästä ihanat näkymät ulos.

Ensimmäinen kuva mikä sai miettimään mustan laatan mahdollisuutta. mattana. Onko liian pimeä?

Vessaan tunnelmaa mikä tuo mieleen kuuman kultaisen hiekan varpaiden alla ja veden solina kuuluu.

Juuri tällainen allas.

Tytöt toivovat vaaleanpunaista. Ja vuoteisiin katokset.

Pojille pitkä tila työskennellä, rakennella. Ehkä Ikean malmlipastoja vierekkäin, ja jättää kolot tuolille ja teettäis levyn päälle.