Tällainen lasiovi ja lasiseinä on hieno. Avartaa tilaa. Erillistää ja samalla pitää yhdessä. Ei kuitenkaan välttämättä käytännöllinen. Jos huoneessa nukutaan, ei välttämättä halua olla esillä, ja taas lasista seinää vasten ei voi laittaa kaappia, tila menee hukkaan. Tämmösestä vähän haaveilin alakerran pikkuhuoneen oveksi ja seinäksi. Mutta tällaista ratkaisua enemmän tarpeeseen tulee vaatekaappi käytävänpuolelle.

Keittiöön minulla on ollut ideana laittaa joku vanha patinoitunut lasikaappi näteille astioille, ja sen kehykseksi sitten eleetön valkoinen kaapisto. Mutta se vanha lasikaappi on löytämättä ja ostamatta ja keittiö tulee olemaan kokonaan eleetön, valkoinen

 

Tämäntapainen avohyllykin voisi olla kiva keittiöön. Hyllyn taustan voisi tapetoida, ja vaihdella näin väritystä.

 

Kaunis porrasseinä. Meille haluaisin avaramman. Metallisen, valkoisen kaiteen. Samantapaisen kuin on meidän kerrostalossa. Kuvan kaide muistuttaa Avaroomin sänkymallia.

 

Magea sohvapöytä

 

Talomme väriksi määrättiin 4 vaihtoehtoa. Tähkä, misteli, puolukka ja myrsky. Niistä valitsimme myrskyn, eli harmaan, valkoisilla tehosteilla.  Valitettavasti vaan se myrskyn sävy on ihan siniharmaa, ja siniseen viittaavaa en ehdottomasti halua. Ennemmin vaikka ihan musta talo.  Ovet ja tehosteet tulevat valkoisella. Ja ulko-ovissa on yksi pyöreä ikkuna.

(Kuvat on minun sisustusvihkostani)