Joululomalla vieläkin. On tehnyt hyvää lomailla nettimaailmastakin, tai blogeista. Aikaa enemmän miehelle, kun häntäkää ei häirinneet työhommat.

Joulu oli erilainen, joulu oli juuri sitä mitä tarvitsinkin. Paljon lasten riemua. Ollessamme serkkujen luona, lasten ilo kaksinkertaistui ja siitä nauttii itsekin.

 

Nopeasti meni kulunut vuosi. Parhaiten sen huomaa pienimmän lapsen kasvusta ja muuttumisesta. Mietin tulevaa vuotta. En halua tehdä mitään lupauksia. Kuin joskus ennen. Toivon kyllä että voisin elää hetkessä, eikä menneessä niin kuin tekisi paljon mieli, onneksi niin olen oppinutkin yhä enemmän. Tottakai haaveita ja toiveita nousee mieleeni ja niistä yksi on kirkkaimpana.

Rakkaisiin kuviin sopii mielestäni hyvin seuraava runo

 

Aamu. Pinnasängystä kuuluu ähellystä, alkavaa itkua.

Riennän sängyn viereen ja nostan syliini unenlämpöisen

lapsen. Hetkessä vaihtuu itku hurmaavaan hymyyn.

Minun aurinkoni on noussut.

- E.S-

 

Tänään saatoin mieheni työmatkalle. Pitkä aika ollut yhteistä lomaa, että eipä tehnyt mieleni päästää irti. Onneksi tekstiviestit kulkee.Kävimme tänää lasten kanssa pitkästä aikaa parilla kirpparilla. Paljon mukavampaahan se on kuin kaupoissa käynti. Eilen saimme olla lumihommissa raksalla lumisateessa. Sitähän se on samaa kuin siivoaminen lapsiperheessä.

Kirjastosta haimme lukemista, pakasteesta lapset leipoivat viimeisiä pipareita ja kokeilivat uusia muotteja mitä kirpparilta löytyi. Kivaa että loma vielä jatkuu tämän viikon.

Siivotessa löytyi kellarin avaimet, jotka ovat olleet hukassa jo pitemmän tovin. Niin jäi siis meillä joulukuusikin koristeineen lukkojen taa. Ei huoli ollut suurensuuri kun jouluksi lähdimmekin pohjoiseen.

Onnellista vuotta 2011 !!!