Viikonlopun lähestyessä huomattiin tytöllä kuumetta. Onneksi ei ollut mitään erikoista suunnitteilla.

Silti oli monia pieniä arjen täyttämiä, kivoja hetkiä.  Siivottu lasten vaatekaappeja, siivottu lasten kanssa heidän laatikoitaan. Ei sitä uskoiskaan mitä " aarteita " ne pojatkin laatikossaan säilövät. Toiset lapset säästäisivät kaiken, toisille ei niin väliä. Kysyin aina kaikista, saako heittää pois, sillä äitin roska voikin olla lapsen aarre.

Lapset ovat kuunnelleet äänisatuja, olleet isin kanssa raksalla lumihommissa, askarrelleet, piirtäneet, leikkineet legoilla ja muuta tavallista. Viikonlopun aikana kuume tuli toiseenkin tyttöön.

Ollaan iloittu siitä, että tyttö pääsi jonottamaansa harrastukseen. Ja äitikin sai jatkaa omaansa.

Ollaan kokeiltu uutta ruokaa meille. (pestobroilerikiusaus). Siinä ja siinä pääseekö ruokalistalle, ainakin löydettävä parempi pesto. Ollaan juhlittu synttäreitäni. Sankari ei vaatinut  kakkua vaan osti kaikille sokeriset hillomunkit. Ja iltapalaksi vohveleita kera vaahterasiirapin, hillon ja Flora vanillan.

Saatiin lauantaina raivattua sauna käyttöön, puolen vuoden tauon jälkeen. Eli saatiin mahdutettua asuntovaunun tavarat tähän ahtaaseen asuntoomme. Sen kunniaksi tilasimme miehen kanssa pizzat ja kävimme yösaunassa.

Kävishän sitä ihan maitomainoksesta.

Lapsilla mielikuvitusta enemmän kuin aikuisilla. Nämä maitokengät on olleet lähes koko viikonlopun ajan jalassa. Kädessä kaksi miekkaa ja kilpenä legoalusta. Tyhjistä maito/kaurahiutalepurkeista torneja, ja niitä pikkuinen taisteli miekalla nurin.

Olkootkin vaikka synttärikakun tilalla tämä leipomani porkkanakinuskipiirakka. Hyvää on!

 

Toivottavasti tulevaisuudessa ei kaikki lehtiroskikset muuttuisi maan alle upotettaviksi säiliöksi. Mahtavaa kierrätystä tämä, ja tässä onkin saaliini lehtiroskiksesta(kahdesta eri), monia ihan uusiakin lehtiä.