Blogit tarjoavat mukavia hetkiä, monenlaiselta kantilta tätä elämää. Saa inspistä sisustukseen, saa katsoa ja ihailla. Voi ihastella muiden käsityötaitoja vaatteissa ja myös sisustamisen ja huonekaluiden parissa, sekä leivonnan mestarinäytteissä. Voihan olla että vertaaminen muihin voi mennä liian pitkälle ja tulee turhaa stressiä siitä, että miksi minä en tee noin paljon ja minunkin (ko) pitäisi ehtiä ja osata tuollaista ja tällaista.  Omasta elämästä voi tulla silloin suorittamista. Rikasta blogeissa on myös elämä lapsineen ja erilaiset persoonat, mitä nyt vähän voi nähdä näin netin läpi.

Tällä viikolla tein blogeista napattuja ohjeita, helppoa ja hyvää kalavuokaa ja nachossalaattia. Olikin jo toinen salaattiruoka tällä viikolla makaronisalaatin lisäksi. Leipomispuuska taitaa jatkua tänään. Saamme viikonlopuksi yövieraan, kaverin lapsille.

Tulisi jo kevät- kuuluu monen suusta. Itse en odota kevättä. Kuitenkin kaikki puhuvat että aika menee niin hirveän nopeaa, ja saisi olla lisätunteja vuorokaudessa. Silti kaikki jo haluaisivat hypätä kevääseen. Onko keväällä enempi aikaa? Hassua, että joulun jälkeen ihmiset alkavat samantien hätäilemään keväästä. Eikö joulun jälkeen saisi enää talvi jatkua? Minä annan rauhassa olla tammikuun ja helmikuun. Ne on täysiä talvikuukausia. Ehkä helmikuun jälkeen minä voin jo odottaa kevättä. En nyt.

Pakkasen paukkuessa koko petikunta lähti parvekkeelle koko päiväksi. Parveke näyttikin houkuttelevalta pomppulinnalta. Aamulla oli -20, ja illalla - 10. Luimme pölypunkeista ja katsoimme kuvia. Toivottavasti kylmäkuolema korjasi niitä. 

vielä vähän aikaa meidän kotikatua

Koko perhe tykkää!!  Kirjaan merkittynä jokaisen läpipääsemät kentät.