Äitinä olen taas saanut nauttia lasten leikkien katselemisista ja kuuntelemisista. Lapset ovat leikkineet mm. ristiäisiä, ja eilen nuken nimeksi tuli Riina Laura Teresa. Leikkijöiden nimet nyt ovat Kimalle ja Anniina. Pikkuveli saa yleensä olla Jesse.

Taannoin lasten leikkiessä ristiäisiä, kuuntelin papin puhetta:

" Jeesus tiesi, kohta hän kuolee. Hänellä tuli vesipisaroita. Sotilaat veivät hänet kuninkaan eteen. "Herra anna voimia että Jeesus kuolee. Kantakaa risti ja sotilaat kantoivat ristin ylös kukkuloille. Ja ne naulasivat Jeesuksen ristille, että veri vuotaa. Jeesukselle kävi hyvin vaikka kuoli ristillä. Hän joutui taivaaseen, ehjänä.

(27.4.2010)

Jonkun kehumaa maailman herkullisinta ja helpointa pestolohiruokaa kokeilin. Hyvää oli, joidenkin lasten mielestä tosihyvää. Itse tykkään eniten syödä lohta niin, että se maistuu lohelle(suolan kanssa siis), eikä niille hyville päällisille.

Herkuteltu myös suklaabanaanipirtelöllä, mihin jätän banaanisattumia.

 

Paukkupakkasia ollut tosiaan. Odotellessa lasten kanssa penkkarikulkuetta jäädyin viimeistään. Odotellessa vierähti pitempikin tovi, ja lasten tavoin en tajunnut liikkua ja hyppiä ja leikkiä. Nuhani sai viimeisen silauksen. Nukkumaanmennessä mieleeni on tullut kotipalvelun työajoilta jotkut papat ja mummot, jotka nukkumaanmennessäkin pukeutuivat niin paksulti. Minullakin olleet sukat ja villasukat. Parit paidat ja housut. Yritetään taas tänään sulatella teellä ja saunalla. Lapset sylissä lämmittää myös sisältä.

Hiihtoloma alkoi. Menköön hitaasti. Olkoot mittari välillä vähän suotuisampi ulkoiluun.

Koko perhe lomalla, yhdessä. Mukavaa lomaa toivotellaan täältä!!!!