Meille kuuluu yskää, nuhaa, tälle päivälle ei pitkästä aikaa kuumetta. En tiedä kummalle yskä on pahempaa, pienelle yskijälle, vai äidille joka haluaisi ottaa lapselta yskän itselleen.

Minä olen opetellut tottumaan uutta autoa. Sitä oli niin lepposta ajella automaattiautolla, ei meinaa vaihteisiin tykästyä tässä uudessa autossamme.

Mieheni kanssa taitaa olla eka kerta, kun kävimme yhdessä katsomassa rautakaupan antia. Lähinnä lattioita, vähän laattoja. Lattia tulee alakertaan vinyyliä. Kahdella eri merkillä oli sitä vaaleansävyistä, mitä ostamme.  Laatoista olen ihastunut kaikkiin luonnonkivimosaiikkeihin. Mutta kaunis pelkästään, ei käytännöllinen. Voi ruostua, saumaa täynnä, vaikea puhdistaa jne. Kuitenkin ajattelin sitä kylppäriin tehosteeksi, ja sellaiseen kohtaan, mihin ei vesi roisku. Seinälle, ei lattialle.

Keittiöön elää vielä suunnitelmat. Helppoa se on kun vielä(kään) ei ole mitään päätetty/tilattu. Olen valkoisen rinnalle alannut miettiä mustaa saareketta. Se olisi raamikas tehoste vaaleuden sekaan. Ei välttämättä kovinkaan mairea sormenjälille. Vai mitäs mieltä ? Vaikea kysellä mielipiteitä, kun en tiedä kellä olisi mustia ovia.

Sisustuslehdissä ärsyttääkin se, että taloja vasta tehdään, sinne suunnitellaan kaikkea ihanaa. Mutta mistään ei vielä ole kokemuksia jakaa, mikä toimii ja mikä ei. Siksi onkin kiva, jos sisustuslehdissä olisi enemmän jos asutuista taloista.

Hauskannäköinen, eikä varise ainakaan lattialle roskat, niinkuin monissa erilaisissa koreissa.

Leivoin moderneja mokkapaloja. Päällinen tummempaa suklaata ja taikinassa valkoista suklaata. Ei päässyt parhaimmistoon.

sekä ranskalaista piirakkaa Tarte tatinia. Sekään ei ollut niin kielenvievää, että tulis uusittua.

Tämän parempaa lukupiiriä ei voi olla. Kaikki lukevat, välillä yhtaikaa, välillä vuorotellen. Tulee hyviä tarinoita, eikä varmasti kukaan ole koskaan ennen sellaisia julkaissut.

Yksi kirppisostoksistani. Olin mielessäni suunnitellut tulevaan kotiimme ruokapöydän päälle kaksi Ikean puoliympyrää lamppua, valkoista. Kirpparilla näin näitä lamppuja kaksi, ja ostin pois. ( yht 10 e. Kivana yksityiskohtana punaiset kangasjohdot )