Raksalla on mukava olla nyt kun tarkenee, on valoisaa pitkään ja tekemistäkin on. Lauantaina oltiin koko päivä koko perheellä. Raksa tuntuu vielä enemmän omalta kun itsekin saa huhkia. Raksalla tuntuu siltä että vuorokaudesta loppuu tunnit. Raksalla työtä ovat aloitelleet sähkö-ja putkimies.

Viikonloppuna kävin messuilla katsomassa tarjontaa rakentamiseen liittyen. Iso pettymys oli, peräti siellä oli yksi ainut laattafirma. Ei tapeteista, lattioista mitään. Muutama keittiö- ja porrasfirma. Kaikkea tekniikkaa olikin sitten paljon, ja sisustusliikkeitä.

Pieni saapastelija autotallin katoksessa.

yläkerran kylppärin ikkuna ja makkarin ikkuna. Oiskohan tämä se vierashuone, tervetuloa !

Egg tuoli, Arne Jacobsenin. Kaiken maailman klassikoista ja hienouksista ensimmäisenä haluaisin tämän tuolin. Mustana tai tällaisena kinuskin värisenä. Hinta on melko huikea, en kuitenkaan mihinkään huonekaluun tällaisia summia satsaisi. Mitään klassikoita meiltä ei taida löytyäkään, olen vähän vastaan niitä "in" juttuja. Ehkä meillä ei sitten ole perintönä lapsille antaa niitä kestäviä huonekaluja, tai lamppuja, mutta eipä se tärkein juttu olekaan.

" Äiti, tee mulle pluslaskuja"  Kaikki tehty tosta noin vaan. Ehdotin, että kokeillaanko miinuslaskuja. No en mä osaa. Pienen esimerkin jälkeen nekin meni kuin vesi kurkusta. Tämmöisen lapsen kohdalla eskarivuosi voisi jäädä aivan hyvin välistä. Mutta, ehdottomasti ne kaikki kokemukset ryhmässä oppimisesta, leikit ja leikin varjolla tehtävät ovat mielestäni tärkeämpiä kuin se, että jo osaat lukea tai laskea. En missään tapauksessa lyhentäisi lapsen lapsuutta laittamalla lasta suoraan kouluun. Mutta mitäpä jos lapsi turhautuukin eskarissa ja sosiaalisuutta hän on saanut jo kotonakin ja kerhossa?

Ystävien tuliaiskukat. Arvasko oikein lempivärinikin tulppaaneissa. Herkuteltiin salaatilla ja kokeilin piirakkaa nimellä Syntisen suklainen piirakka. Oli mukava tehdä, kun ei tarvinnut vatkata tai vaahdottaa. Herkullista, makeaa. Varauduinkin keventämään sitä syömällä vaniljajäätelön kera.