Aurinko on hellinyt ja suonut monia kivoja uintireissuja. Kesä on leppoista aikaa, vaikkei ihan kun on raksa. Näinä aikoina näkyvää tapahtuu ja päätöksiä tehdään. Tuntuu vähän riittämättömältä olo, kun haluais enempi raksaan paneutua ja enempi myös lasten hetkiin.

Keittiö on tilattu, ja siitä tulee mattavalkoinen vetimettömillä ovilla, joissa urassa on metallinen lista. Saareke on musta. Tasot mustaa kiveä, allas musta, liesituulettimeksi tulee pyöreä Lapetekin Apollo. Välitilasta en vielä tiedä, ehkä isoa laattaa pystyyn. Tapetti lasin alle houkuttelis myös, mutta luulen että mieheni sanoo ei. Halusimme tiskikoneen ylös, ja sitä mikron paikkaa siinä mietimme eniten. Se tulee samaan tasoon yläkaappien kanssa.

Tänään kiertelin lasten kanssa laattoja katsomassa ja sain päätetyksi alakerran lattialaatat. Laattapisteen harmaa Zeus 30x60 cm. Saunaan laitetaan pienempää laattaa, yläkerrasta en vielä tiedä.

 

Onneksi olkoon rakkaat lapset, vuosi koulua/eskaria/kerhoa on takana. Juhlitaan sitä, herkutellen. Jätskiä syödään kevätjuhlien jälkeen niin paljon aina kuin napa riskaa! Lakritsijäätelö oli tämän vuoden suosikki.

Koko perheellä puistossa, enempikin vois eri puistoja kiertää. Tavanmukainen pituushyppykisa, mulla ratkes hame.

Hakemassa tyttöjä luontokerhosta ja jäätiin joka kerta leikkimäään.

Pienikin pikkuhiljaa uskaltaa veteen ja nauttii.

 

Yläkerran viimeinenkin huone levytetty.

Vasemmalla iso huone ja porraskuilu, mistä portaat nousee ylös. Kaksi aukkoa keskellä saavat lasit, ja sen edessä on korkea olohuone. Oikealla aula ja ovi parvekkeelle.

Meidän makkarin sängyn päätyseinä. Seinän taakse tulee vaatekaapit.