Auton nokka on näyttänyt kirppiksille. mm. tällä viikolla kävimme lähikaupungin kolme kirppistä+kierrätyskeskuksen. Olin huutamassa pyörää tytölle huutonetistä, ja huuto oli sulkeutumassa sinä päivänä, kun löysinkin kirpparilta pyörän. Vaihteet toimii ja merkki on sama, Tunturi, pyörä on kyllä vanhempi kuin olisi ollut se huutonetin. Kauniit kukkatarrat koristavat pyörää. Pulitin 40 e

 

Kesällä on naapurikaupungeissa iltakirppikset kerran viikossa torilla, toiselle voi mennä ilmaiseksi myymään. Tarkoitus olisi mennä kaverin kanssa, kun hyvä aurinkoinen ilma olisi seurana, niin mikäs siinä olisi filtillä istuessa. Hietsun kirppis on ainakin kerran kesässä koettava, siellä saa hyvinkin aamupäivän kulumaan kaupunkia nauttien.

Mustat 2 e ja nipsunapsut uudet 3 e

Söpöt kengät pienelle 2 e ja tennarit tytölle.

Fidalta tytölle puukengät 0,50 e. Mutta kyllä Fidalla on ryöstöhintojakin.Viimeksi näin kangasta, kulahtanutta Marimekon ruskeaa kaivoa, 40 e, vähän yli kahden metrin pala.

Purkit, sisällä pienempi 4 e. Oranssikeltaiset tyynyliina ja pussilakana 3,5 e

Kaupoista olen etsinyt kyllästymiseen asti ruskeitana nahkasaappaita. Nyt ihanan väriset 15 e. Katoin netistä tämän merkkisiä kenkiä, Pikolinos Spanish Design, ja siellä oli hyvännäköisiä kenkiä. Mullahan on se ongelma, että en kuulu siroimpiin jalanomistajiin, ja siksi kenkiä en löydä. Nämä olivat jopa himpun liian isot.

Marimekon sukkikset 3,5 , paita o,5 ja kengät pojalle 3 e.

Lapsille leikkiin oranssi vaaka 1 e.