Harmi, sain kirjoitetuksi pitkät pätkät, sitten olin lisäämässä hymiötä, ja se ei toimi, vaan koko sivu meni valkoiseksi ja jumiin, ja niin koko tekstikin hävisi.

Kesäsäät ovat olleet sopivat. Vuoroin hellettä, vuoroin vilpoisempaa. Ei paahteessa jaksaisi koko ajan, ja viileän jälkeen nauttii taas auringosta iholla. Kesään on kuulunut kyläilyjä, retkiä, uimista, kirppistä, rippijuhlat, synttäreitä, raksan ohessa.

Yläkerran parvekkeella pinnakaiteet. Myös tähän alas tulee, kuvan lähimmälle puolelle.

Raksalla on mahtavaa vaihetta kun saa päättää sisustusjuttuja. Mutta myös vaikeaa kun tykkään niin monesta. Haluanko kiiltävää laattaa, haluanko leikkisää, värikästä, rouheaa, simppelin karua....Tänään kannoimme keittiön kaapit autotalliin odottamaan tulevaa. Keittiön seinän väri ja välitilan valinta on vielä vaiheessa. Portaikon seinäksi laitamme vaakaan raakalautaa, ja väriksi samaa harmaata maalia mitä on talon ulkoseinässä. Johan kulkee väki rauhassa portaikossa, jos ei halua tikkuja sormiinsa. Raksa on kestänyt jo aikansa, ja tekemistä on riittänyt, mutta nyt kun timpurien työ alkaa olla viittä vaille valmis, alkaa mieheni osuus täydellä höökillä.

Tasoitemies on tehnyt yläkerran katon ja korkean tilan seiniä.

Lapset tykkäävät olla raksalla ja eivät tykkää. Asiaa helpottaa kummasti äidin yllätykset kassissa, herkut ja eväät. Välillä pitää tehdä pikkuhommia, vaikka kerätä nauloja, sitten voi rientää leikkimään, esim. kiviä maalaamaan.

Uskomaton minkä määrän hommia olet tehnyt raksalla. Salamana pomppaat isin mukaan raksalle aamuisin. Nyt lomailet leirillä. Äidin ajatukset kiinni hänessä, ken muualla on.

Jokainen sanasi ja jokainen eleesi saavat sydämeni tuntemaan suurta rakkautta.

Mukava retki. Pärinäilta. Lähialueelta katsastimme kartingautoilua, rcautoilua hiekkaradalla, motocrossailua( pikkupojat ne hyppii valtavia lentoja)ja lentokoneiden laskuja ja nousuja. Seuraavana päivänä isi ja pojat lunastivat pukin antamat lahjakortit mikroautoradalla. Loistivat poikien kasvot.

Tämän päivän retki. Onni.