Raksalla on nyt sitä parasta vaihetta menossa. Sisustusjuttujen päättämistä, ostamista, laittamista. Talo hohtaa sisältä valkoisuutta tasoittamisien jäljiltä,  mutta ihan valkoiseksi paikat ei jää. Mulla olisi mahis lähteä lasten kanssa mökille, mutta en  nyt millään malta mennä. Ja toivottavasti ollaan saamassa kesävieraita tässä lähiaikoina. Menneellä viikolla saimme pitää rakkaita vieraita useammankin päivän, mahtavaa.

Ei malta olla kuvaamatta keskeneräistä. Kylppäri on saanut valkoiset, kiiltävät laatat, 30x60 cm. Yksi seinä kiiltävän musta. Lattiaan tulee harmaat laatat.

Poikien huoneesta. Huoneen oikea seinä saa harmaan värin. Pojat sai valita vihreästä, harmaasta tai mustasta. Haluaisin vielä toisenkin seinän värillä, katsotaan miltä näyttää yhden seinän jälkeen.

Yläkerran aulasta kuva, olohuoneessa näkyy vähän takkaa, valkoiset seinät tarvitsevat vielä maalia.

Yläkerran aulasta, seinän takana vessa. Tähän seinään tuli vähän rumasti putkia sun muita, mitä ei hoksannut ajatella varhemmin, että olisi piilottanut vessan puolelle. Tälle seinälle tulisi Tapettitalon tapetti.

Alakerran tietokonehuoneeseen olen ajatellut tätä tapettia yhdelle seinälle. Vielä pikkasen emmin, onko liian räikeä silmiin, ja on sitten vähän vaikea valita verhoja kun tämä on niin voimakas.

Pikkuinen vietti pitkät ajat vasarahommissa...

 

Kodinhoitohuoneen kalustuksenkin olemme ostaneet, tasoja ja allasta lukuuunottamatta. Ovet ovat harmaat, kiiltäväpintaiset kalvo-ovet. Vetimet mustat. Tasoa vielä mietimme, kun lattiakin tulee harmaa, niin täytyy ehkä keksiä joku muu. Harmaa betoninnäköinen laminaattitaso olisi kyllä hieno.