Tänään on menty pyörällä, tultu autolla, kiirehditty sinne ja tänne, ennenkuin lapset odottaa oven takana. Ja kaksi jo joutui odottamaan. Yksi käveli koulusta suoraan raksalle. Tänään siellä häärää kaivuri. Kiltti "karimies" järjesti pikkuiselle onnenpäivän kun tarjosi "karin" kyytiä.

 

Viimeinenkin vanhempainilta on ohi. Yhden unohdin. Olen tyytyväinen pojan uudesta opettajasta. Arvostan opettajia, heidään työtään. Oikeasti sitä arvostaa kaikkia aikuisia, jotka yhteistyötä tekevät lapsiemme parhaaksi. Odotankin keskustelua uuden opettajan kanssa.

Olen joutunut miettimään minkä ruoan voisin valmistaa virkaten samalla. Vihdoin ja viimein sain virkkauksen aloitettua, kai se into on tarttunut blogeista ja tuttujen tekemistä matoista ja muista. Tiesin sen, että alkukankeudesta päästyäni koukutun, vaikka se jälki ei ole hieno, ja pyöreä matto ei ole niin pyöreä. Tehdäänköhän se matto useimmiten pylvässilmukoilla, minä olen virkannut kiinteillä silmukoilla? Lapset on ihania kun he ihailevat ja kehuvat aikaansaannostani ja vauhtiani, jokainen. Tuollaisella palautteella voisi kokeilla tehdä mitä vaan.

 

Tänään lapset ovat tehneet suurella innolla isin antamaa hommaa. Osaako isi markkinoida niin hyvin, kun ei ainakaan ädin antamista kotihommista noin tapella, sitä ei malta lopettaa ja antaa toistenkin tehdä. Huomioin että tytöt teki hommaa leikin lomassa, pojat taas ihan siltäin.

 

Raksalla on maalattu isoimman huoneen seinä mattamustalla. Samaan huoneeseen tulee yksi seinä mustalla liitutaulumaalilla. Jos ihmettelet seinässä olevia valkoisia "patteja" ne on ilmastointi- ja muita putkia varten. Nämä ovat olleet ensikertalaisen rakentajan asioita, mitä ei ole hoksannut paremmin suunnitella piiloon. Tänään hain myös arkieteiseen maalia, saas nähä minkänäköinen siitä tulee...