Saunaan kävin ostamassa seinälle tulevaa luonnonkiveä. Olisin itse ottanut kimaltelevan valkoisen, mikä näyttää ihan suolakiteeltä, mutta mies epäili sen puhtaanapysymistä. Ja kun sauna saa olla enemmän miehen heiniä, paljon enemmän hän niitä seiniä katselee, olkoot joku muu kuin valkoinen. Vapaasti muuten sain valita. K-raudasta ostin tummaa kiveä, lähes mustaa. Ihailin kaupassa hienompaa kiveä, mutta hinta oli siinä liikaa. Se jäi vähän harmittamaan, kun kotiin tullessa huomasin lehdestä, että se laatta olikin tarjouksessa. Se oli vaaleamman harmaa, ja siinä oli isompiakin kiviä, luonnollisemman näköinen.

AITOKIVI Dark stone PO18
Olemme saaneet porrasasiaakin jo paljon eteenpäin. Porrasfirmojen tarjouksiin ei tartuttu(hinta,suppea mallisto). Vaan nyt portaat tekee tuttu kaveri, pinnakaiteet metallista ja portaat lepää keskipalkin päällä. Toinen kaveri tekee askelmat tammesta, jotka mies saa vahata.
 
 
Keräilin tähän muutamia haaveita kotiimme. Kinuskinruskea löhötuoli, mustakin käy. Kunhan siinä on hyvä istua. Kirppiksilläkin olen yrittänyt katsoa sillä silmällä. Muutaman löydön olen tehnyt 70-luvun tvtuoleista, mutta vakosamettiset kuosit ja värit ovat saaneet meillä kieltävän vastauksen.
Olohuoneen seinälle haluaisin ISON kellon, missä hyvin selkeät numerot, kun tällä hetkellä aikaa seurataan mikron ja kännykän kelloista, ja lapset eivät tunne vielä digitaalinumeroita. Kello sitten sijoitetaan sellaiselle paikalle, mistä sen jokainen helposti näkee, paitsi vieraat, heillä ei tarvi olla mikään kiire kotiin.  Kodin Terrassa on mieluinen kello, tulisi nyt aleen niin vois ostaa pois.
Poikien huoneeseen tarvii seinähyllyjä Aku Ankoille, legoille ym. Esim Ikealta simppelit mustat.
Tytöille haluaisin vanhan tiikkipintaisen liinavaatekaapin leluille. Ruokapöytä on tulevia hankintoja. Haluaisin vahvan puupinnan, metallijaloilla. En tiedä vaan onko kovin epäkäytännöllinen kun päädyt peittää lattiaa, tietäis kokemuksia joltain kenellä on. Pöydän kanssa haluaisin tuolit, mies haluaa penkit.
Tässä joulupukille tekemistä, vai meneekö useammalle joululle?
 
 
 
 
ARVIKA Pyörivä lepotuoli, Grann ruskea Leveys: 84 cm Syvyys: 85 cm Korkeus: 110 cm Istuimen leveys: 52 cm Istuimen syvyys: 50 cm Istuinkorkeus: 46 cm
 
 
 
NORRTORP Seinähylly, musta Leveys: 120 cm Syvyys: 34.5 cm Korkeus: 73 cm Maksimipaino hyllylevyä kohti: 38 kg