Metsäretkellä hiirenpesäaineksia ja koristeluja. Pikkuinen sai kerätä pesäainekset, eskarilainen oli tehnyt eskarissa samanmoisen. Tänä aamuna teimme vielä puput pesään. Eskarilainen vielä perjantait vapaalla jouluun asti, kivaa.

En tiedä jäikö pikkuiselle metsästä mukava kuva vai pelottava. Aikuisen kertoessa asioita, onkin lapsella mielikuvitus suurena osana, ja lopputulos voi olla erilainen kuin aikuisen totuus. Metsässä oli kaatuneita puita, ja pikkuinen ihmetteli miksi ne on kaatuneet. Sanoin, että ukkonen on voinut kaataa yms. Poikahan katseli ympärilleen kuin aavemetsässä, ja sitten "ukosta" riitti juttua ja kyselemistä.

Alkuviikolla kävin ostamassa itselleni junaliput, ja pikkuinen oli mukana. Junia katsoessamme pikkuinen vähän kärsimättömänä mulle: " Lähekkö tä jo ?" Hän oli valmis hyväksymään mun lähdön, jäämään siihen asemalle , pieni kaksivuotias automme kans.

 

Sumusää ulkona tänään. Eilen sisälläni. Riipaiseva, kurja, inhottava.

 

 

 

Hip Hei Hurraa, mukaan nappaan äsken tekemäni Vadelmakinuskisavariinin ja lähden  viikonlopuksi siskojeni seuraan! Juhlaa!