Nämä seinät tässä lähellä, turvallinen pieni pesä, kaikki lähellä toisiaan. Tyhjenee pikkuhiljaa, kohta meidän askeleemme ei enää johda tänne, ja viimeiset päivät kolmesta vuodesta ja viidestä kuukaudesta on tässä.

hyvästit palalle kaunista luontoa,

pojat ja tytöt jakavat saman huoneen viimeisiä päiviään.

minun nukkumapaikkani seinää

Onneksi kaikki eivät stressaa muutosta, vaan elävät pienissä hetkissä, suurella sydämellä. Vaikka pienin kyseli silloin että miten minä otaan muuttaa. On hän kanniskellut banaanilaatikoitakin voimainsa tunnossaan. Muutaman päivän pienin on pitänyt Spiderman pukua ja naamaria, ja kylällä on piristänyt ihmisiä asullaan.

Mahtavaa ollut olla raksalla, kokeilla ja osata erilaisia hommia. Miksen enempikin ole ollut? Hommannut lastenhoitajaa? En ole kovin hyvä pyytämään, ehkä olen odottanut että muut tarjoutuu. Olen myös nauttinut olla lasten kanssa, ja vaikka raksalla olisi ollut kiva tehdä enempikin erilaisia juttuja, kun nyt rohkeuttakin tullut lisää, loppui ikäänkuin aika kesken. Silti, en olisi yhtään päivää halunnut olla kotoakaan pois. Aika kärjistetysti sanottu, mutta raksahommia varmasti tarjoutuu eteen, mutta lapsuutta ei saa koskaan takaisin. Joku ymmärtää varmaan mitä tarkoitan, tai tunnen.

Lämpimästi tunnen ja isoa kiitosta niitä kohtaan, jotka ovat tsempanneet, tarjonneet apua, ja ovat olleet hengessä mukana. Ihmisten auttamishalun oikein tuntee, ja ehkä niiden, ketkä apua eivät pyytäenkään tarjoa, ovat kiireisiä koko ajan. Minä en ainakaan aio olla, muuton jälkeen.

Kuvissa näkyy yleisten tilojen kattovalaistusta, pyöreitä insavereita. Sisäportaiden tulo voi mennä muuton jälkeen. Ei se mitään. Asutaan alakerrassa kaikki:) Se mikä ottaa päästä, on keittiön väärät toimitukset, niitä on monia. Oikeat ovet pitäisi tulla parin kuukauden päästä.

Kuvissa näkyy myös pienen vessan seiniä. Ajattelin että tää on sitten mun tekemä huone. Laastia aloin levittään seinään, mutta ilmeisesti, ei siitä vaan tullut oikein mitään, mieskin sitten sanoi, että hän tulee tekeen sen, tuu sä tekeen kaappeja. Jäi mulla sitten seinien hionta ja käsittelin ne saunasuojalla. Pinta on siis tavallista laastia, jätetty varta vasten  epätasaiseksi. Laastin sekaaan lorautimme tumman harmaata poikien huoneen maalia,(N 499 basaltti)  kun halusin seinistä tummemmat kuin laastipinnalla oleva vaalean harmaa takka.