Päiviin on kuulunut

- pidemmän reitin kautta esikoulusta ja koulusta kotiin. Läpi lumisen metsäreitin ja valtavan kauneuden. Lapsilla matkaa tulee kun he kirmaamat hangessa, kivillä, kalliolla. Ihmeesti pieninkin tarpoo lumessa.

- uusia harrastuksia ja taaksejääneitä.

- pitkästä aikaa lumitöitä. Ja vielä se on ollut vain mukavaa.Ulkoilu ja työ samassa, ja lumi on pehmeää pumpulista. Lasten kanssa ollaan tehty lumikäytäviä pihalle ja siinä on leikitty hippasta. Autolla ajaminen vähän jännittää pyryssä. Tiet puurossa ja kaistanvaihto vaikeaa, lumiauran perässä kahtakymppiä ja aura-autoja siellä ja täällä.

- huomaamista sen ison rakkauden ja lämmön mitä perheen pienin muissa perheenjäsenissä herättää. Pienin kultakimpale kerää sydämemme sydämensä ympärille. Se joku tainaomainen asia pienimmässä on, ja sen varmaan jokainen on kokenut niissä hetkissä kun vauva on tullut taloon ja siitä eteenpäin.

- haahuilua kotona. Legoleikkejä, tavaroiden läpikäymistä ja sillä menolla löydettiinkin yhdestä purkista joulupipareita.  Mahtavaa kun voi jättää leikit levälleen, eikä ne ole tiellä heti kuin ennen.