Minulla oli äskettäin kirppispöytä ja sain kiertoon tavaraa ja ihan kelpo summankin niistä. Ei mulla olis ollutkaan tavaraa 2 viikon ajaksi, eli ei sitä roinaa siis niin paljon ole.,,vai niinkö vaan selitän itselleni kun en henno luopua kaikesta koristeista sun muista keräilyistä.  Ihan mielellään sitä kävi kirppispöytää siivoilemassa ja samalla tuli kierrettyä koko kirppis. Mutta viikonloppumista kohti tuli joku kirppisähky eikä olis jaksanutkaan enää mennä, tai kiertää tai edes ottaa rahaa mukaan. Ihan hyvä.

 

Pikkuiselle nätti body ja froteiset shortsit.

Euron tunika ja tytöille legginssit. Noita punaisia legginssejä katoin Lindexillä ja meinasin ostaa, nyt  törmäsin kirppiksellä ja kuinuudet  1,5 e.

Tästä pienestä liitutaulusta on ollut tosi paljon iloa lapsille. Teline on vähän rikki ja taulua on parempi käyttää lattiaa vasten. Toisella puolella on viivat kirjoitusta varten. Tämän avulla eskarilainen on oppinut lähes lukemaan ja kirjoittamaankin. (o.50 )

Meinasin jättää tämän ostamatta kun uuteen kotiimme tulee liitutaulumaalilla maalattava seinä tai iso seinäalue,mutta siihen asti ainakin tämä.

 

"Miehen jatke" luki tässä.  Tätä kyllä tarvin, miehen poissaollessa.:)..Tupperwaren purkinavaaja 1 e.

 

Ja tähän loppuun kaksi Huippu mieleistäni löytöä. Vanhat oranssinväriset lamput. Pöytälampussa ollut tarroja,mm. postipankin kuviot näkyy, mutta sekään ei haittaa. Tulee lapsuuden tällaiset lamput mieleen. Pulitin noista tinkauksen jälkeen yhteensä 25 e.