Taakse ovat jääneet :

- imurointi. Kiva pelastaa pikkulegojen käsiä, liekkejä, miekkoja ja muita sohvatyynyjen alta, sohvan alta jne. Keskuspölynimuri, joka nielaisee kaiken ja vie kerrostalomme kellarin uumeniin.

- Valokuvien teettäminen netin kautta. Huh, nyt on taas lähempänä kuvien päivitys.

- Eskarilaisen tutustumiskaavakkeen täyttäminen. Ilo oli kirjoittaa reippaasta tytöstäni, kunnes huomasin että eiköhän nämä postiiviset asiat hänestä jo riitä. Sitten kysyinkin tytöltä että mistä erityisemmin pidät. " Minä pidän ihan kaikesta kaikesta. "      (kunpa säilyisi tuollainen innokkuus pitkään:) ) Ja ensimmäisen eskaripäivän jälkeen hän sanoikin, että siellä on niin mukavaa, että sen päivän kun joulupukki tulee, mä voin olla kotona.

 

-  Mehuntekoa herukoista. Heti kohta ilmaantui pikkukärpäsiä.

- Hermostumista lapsille. miten ihmeessä niitä ei kiinnosta mennä ulos? Ja eikö pojat muista että koulusta tullaan suoraan sisälle? Ja joskus voisi oma-aloitteisesti siivota edellisiä leikkejään ennen uusien levittelyjä....jne  Näin jälkeenpäin, anteeksipyytämisten jälkeen ei meinaa edes muistaa mistä on riidellyt/hermostunut. Niin pieniä, niin normaaleja. Kai sitä meinaa kyllä välillä olla väsynyt siihen kun yksin on lapsia laittamassa yöpuulle. Toinen ahkeroi taloamme, ja tekisi mieli soittaa milloin tuut. Soitan sitten, että mitäs teet ?

- Auringon valo lapsien leikkien yllä.

- Koulukirjojen päällystäminen. Ja vähän samalla lastenkirjojenkin.

- Satukuunnelmat. Äitiäkin kiinnostaa.

 

Pienin tykästynyt koruihin viime päivinä. Tosin tuota pantaa hän on asetellut päähän ja sanoo että se on " tuoja". Sitten voi pelata ja etenkin ajella uudella moottorisahallaan, josta on jo kauan haaveillut.

Pienin myös yks päivä sanoi isolle siskolleen. " Eeka. leikitään kotitta, mä hyttytän. " Ja erään kerran sanoi tytöille. "Leikitään kotitta, mä oon nainen."

 

- Tänään leikitty mm. kihlajaisia. Huom kädessä kahvikuppi ja jäätelö.

 

" Kato äiti. Kato äiti. Kato äiti. "  Ja kyllä katon.

 

Ilta oli tullut. Pieni tuli sanomaan äidille : " Kato äiti värittä pilviä. Kato äiti hieno. "